top of page

A pišu o 5G mreži?


Treba malo i šale u ovo vrijeme. VJERUJU U 5G a ne vjeruju u "BUŠILICU" iz maske ONI KOJI IMAJU OVE BANDERE u 21 VIJEKU. Stalno nam neki sugerišu o teorijama zavjera, šta je u maskama, 5G odašiljači, repetitori, talasi, mikro-čipovanje vakcinama, čak mislim da sam nešto i zaboravio.

-Lajkovi: To sa lajkovima nisam dopisao, znao sam da sam nešto zaboravio. Hvala vam. Znači ima ljudi koji stvarno misle da se zarađuje neki novac od lajkova, to je još jedna u nizu od teorija zavjera. Ali ako ima molio bih da mi napišete ispod komentara da se idem prijaviti i ja. Da se na YouTube zarađuje reklamom preko broja pregleda, slažem se, ali nikako preko lajka slike.

- Milijarderi: Da milijarderi to nešto rade smišljaju pljačke iza kulisa kao, ako svijet ne radi oni imaju više para, a ako radi onda manje i takve budalaštine, valjda je bogatim stalo da se više radi da oni više zarade. Iskreno se nadam da će imati pozitivan efekt na ljude, valjda je malom djetetu jasno da nam ispiru mozak sa raznim teorijama zavjera.

-Teorije zavjera i oni koji ih podržavaju. To onda evo izgleda kod njih ovako, pa valjda će se neko sjetiti da i ako je od onih koji podržavaju teorije zavjera previše je, da prestanu. Kasnije isti, sa istih stranica nam nude da kupimo lančiće, nariknice i previske s nekim kamenčićima da nas čuva jedan kamenčić od 5G, od čipova, od prisluškivanja, eto dokle smo stigli. Za 4G koji koriste nisu nam ništa savjteovali, što li je to tako? Pređite malo opet kao prije korone na vanzemaljce, smanjite doživljaj. -Vjeuj u sve ili ni jednu teoriju zavjera:



Onima koji još uvijek vjeruju teoretičarima zavjera i da u maskama može biti čip itd. zašto onda ne vjeruju u BUŠILICU? -Komentar se dopnjava Vašim komentarima i novim saznanjima!

4 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
bottom of page